Oktobers webinar

Det är dags igen Nu är vi tillbaka från sommaruppehållet och vi börjar starkt. De första webinaren i

Det är dags igen

Nu är vi tillbaka från sommaruppehållet och vi börjar starkt. De första webinaren i höst blir kring hur du bygger egna rapporter i Millnet Analys och hur rekrytering fungerar för er som idag använder Millnet Tid & Projekt. Så passa på att boka upp dig redan nu. Som vanligt är det helt kostnadsfritt.

Millnet Analys, rapporter

Vi vet att många har längtat och nu är det äntligen dags. I det här fördjupande tillfället för Millnet Analys får du lära dig mer om hur du bygger egna rapporter i analysverktyget. Vi går igenom grunderna, samt tipsar om hur du kan använda några mer avancerade funktioner. Använder du Millnet Analys idag vill du inte missa det här tillfället. 

Tema: Bygga egna rapporter 
När: 14 oktober, kl:11:00-12:00
Passar: Millnet Tid & Projekt, Millnet Bemanning

Tid, projekt och rekrytering

Använder du Millnet Tid & Projekt och planerar att rekrytera under de närmsta 10 åren? Då är Millnet Rekrytering något för dig! Under det här tillfället går vi igenom övergripande funktioner för annonsering, ansökningar och bedömning m.m. Just nu har vi även en kampanj för befintliga kunder som väljer att komplettera sin lösning. Så missa inte att lära dig mer. 

Tema: Rekrytering för Tid & Projekt
När: 7 oktober, kl:15:00-16:00
Passar: Millnet Tid & Projekt