Tre nya kollegor

Nya kollegor Vi är så glada att kunna fortsätta växa och nu har vi tre nya kollegor att

Nya kollegor

Vi är så glada att kunna fortsätta växa och nu har vi tre nya kollegor att presentera. Denna gång är det två systemutvecklare och en verksamhetskonsult.

Först ut ha vi Niklas som kommer att ingå i vårt utvecklingsteam. Han har tidigare studerat både mediegestaltning och webbutveckling, och kommer nu att fokusera på programmering. På fritiden älskar han att spela gitarr – allt från akustisk folkmusik till den hårdaste metal. Han är även ett stort hockeyfan, men trots att han kommer från Norrköping så är det Pittsburgh Penguins som gäller. Vill du veta mer så kan vi även berätta att han har simhud mellan två tår på båda fötterna. Själv tycker han om att tro att han kan simma snabbare tack vare detta och vi har inte kunnat motbevisa det. 

Vårt andra tillskott bland systemutvecklarna är Jesper. Med sin utbildning inom informationsteknik kommer även han att vara ett perfekt tillskott till vårt team. Han kommer ursprungligen från Östersund, men bor sedan några år tillbaka här i Linköping. Likt sin kollega spelar han en del gitarr på fritiden, men är mer intresserad av träning än hockey. Utöver detta har vi fått veta att han inte är särskilt bra på pingis, så vi får som vad hans chanser är i Millnets nästa interna pingisturnering 2023. Han har ju ändå ett år på sig att träna!

Sist, men inte minst har vi Jennie. Hon börjar inte förrän efter semestern, men vi orkar inte vänta. Hon är en glad och positiv person som vi vet kommer passa perfekt i sin roll som verksamhetskonsult. Med en utbildning som civilekonom i grunden tar hon med sig användbar kunskap inom ekonomi och HR, vilket kommer gynna både oss och våra kunder. Hon delar  även intressen som padel och golf med flera av oss på kontoret och reser gärna med vänner och familjen. 

Vill du också jobba hos oss? Eller vill du veta mer om våra andra kollegor? Då är det bara att klicka dig vidare med knapparna nedan.