Millnet support

Om du har frågor eller stöter på problem kan du alltid kontakta oss på supporten. Vi kan också hjälpa dig att hitta relevanta lathundar och instruktionsvideos. Du når oss via telefon, e-post eller via chattfunktionen här på hemsidan.

 • Supportansvarig
  Peter Göransson

  Peter Göransson Supportansvarig

  support@millnet.se  |  dataskydd@millnet.se

  Har du supportfrågor eller undrar om någonting som rör dataskydd är Peter personen du vill nå!

 • Support
  Ywonne Almvik

  Ywonne Almvik Support

  En morgonpigg träningsmänniska som även har lång erfarenhet inom support! Hon kommer självklart kunna lösa alla dina problem. 

 • Verksamhetskonsult
  Susanne Johansson

  Susanne Johansson Verksamhetskonsult

  support@millnet.se

  Behöver du hjälp med lätta eller krångliga supportärenden är Susanne definitivt rätt person för jobbet! En välkänd röst i supporten som med sin kunskap om systemen nu även återfinns bland våra verksamhetskonsulter. 

 • Kund- & kvalitetsansvarig
  Johanna Jarebäck

  Johanna Jarebäck Kund- & kvalitetsansvarig

  - Föräldraledig -

  Ni kanske känner igen henne från supporten, men hon ansvarar även för att se till att ni får den bästa upplevelsen av våra system och Millnet i helhet.

Supportprogram för fjärrstyrning

Supporten kan ibland behöva se din skärm för att kunna lösa ditt ärende. Du kommer då bli ombedd att ladda ner detta program. Supporten guidar dig sedan genom uppkopplingen. Vi får endast tillgång till skärmen under den tid som du tillåter.

Har supporten bett om att kunna se din skärm för att gå vidare i ditt ärende? Klicka då på knappen för att ladda ner programmet. Supporten kommer endast kunna se din skärm under den tid som ni båda är uppkopplad och hanterar ärendet. Vi kan aldrig få tillgång till din skärm med programmet utan din tillåtelse.

När vi drog igång för 2 år sen tog vi direkt ett strategiskt beslut att ”outsourca” en lång rad stödfunktioner och processer. Sitter nu (helt naturligt) i ganska mycket dialog med diverse supportavdelningar.

Millnets support med Peter G i spetsen sticker ut i denna samling som den i särklass bästa, smidigaste och kunnigaste! Var rädd om den, gissar att det är framtidens viktigaste konkurrensmedel!

Björn Hermansson
VD, Erelko

Tips & trix

Här har vi samlat våra bästa tips och trix för att få ut det mesta av ditt system! 

Val av webbläsare
Bästa uppkopplingen
Millnet Connect - Ny Connect/ dags att byta dator
Utbildning
Lathundar och instruktionsvideos
Intresserad av att veta mer?
Få information om det nyaste
Var med och påverka

Nyhetsbrev

Vill du veta mer eller vara först att få information om nyheter i ditt system? Anmäl dig till något av våra nyhetsbrev! Utskick 1-2 gånger/mån.

Boka demo

En personlig demonstration är det bästa sättet för att få en inblick i våra produkter och lösningar. Självklart är det kostnadsfritt!