Kickoff och nytt kontor

Norsk-svensk kick-off Tidigare i år meddelades att Millnet och Moment går samman, och blir Nordens största SaaS-leverantör inom

Norsk-svensk kick-off

Tidigare i år meddelades att Millnet och Moment går samman, och blir Nordens största SaaS-leverantör inom projektledning. Som en del i detta har vi sedan dess utökat med ett gemensamt kontor i Stockholm, men självklart vill vi ju även lära känna våra nya kollegor mer.

Måndagen den 16 maj var det äntligen dags att kicka igång vårt samarbete med en rejäl kick-off. Alla anställda i Moment och Millnet bjöds in till en heldag med arbetsrelaterade aktiviteter och tid till underhållning och umgänge i Oslo.

Under dagen har vi alla lärt känna varandra väl och bekantat oss med produktområdena och systemen som Moment och Millnet erbjuder. För att vi svenskar skulle känna sig hemma bjöds det såklart på fika mellan presentationerna.

Det var en fantastisk dag och vädret i Oslo var fantastiskt. Förutsättningarna var perfekta för en båttur på Oslofjorden på eftermiddagen. Vi hade alla en härlig tid, med skaldjur och förfriskningar som serverades under resan.

Dagen efter det vara sedan den 17 maj – och norrmännen lät oss verkligen uppleva hur man firar nationaldagen på norskt vis.

Efter en lyckad kick-off ser vi fram emot den spännande resan med Moment. Vi är en stor grupp kunniga medarbetare, som i kombination med den marknadsledande tekniken gör oss otroligt starka tillsammans.

Sammanslagningen ger oss en styrka och kompetens som kommer gynnar alla våra kunder, både befintliga och nya.