Nytt år

Välkommen tillbaka!  Vi hoppas att du har haft en lång och härlig ledighet så att du är utvilad

Välkommen tillbaka! 

Vi hoppas att du har haft en lång och härlig ledighet så att du är utvilad är redo för nya tag. Millnet planerar många nyheter under våren, något som du kunnat läsa i våra nyhetsbrev. Har du inte skrivit upp dig för dessa än kan du göra det här.

Uppdatera kalendern

Glöm heller inte bort att uppdatera kalendrarna i ditt system. För att allt ska bli rätt är det viktigt att ange hur det ser ut på och omkring röda dagar, så att det blir rätt med eventuella avtal och scheman. Justeringarna som krävs tar bara några minuter att fixa. Är du osäker på hur det görs kan du alltid använda våra lathundar eller instruktionsfilmer som hjälp. 

Utlandstraktamente

Använder ni utlandstraktamenten behöver du dessutom komma ihåg att uppdatera dem med årets belopp. För att det ska bli rätt är det viktigt att alla tider är låsta och klara t.o.m december innan du uppdaterar, så att endast 2020:s registreringar påverkas. Om någon har hunnit registrera och låsa något utlandstraktamente i 2020, innan du uppdaterar, behöver du även låsa upp och låsa om dessa dagar för att de nya beloppen ska slå igenom. Som vanligt hittar du årets belopp på skatteverkets hemsida.