Nyhetsarkiv

Nya medarbetare

Vi passar på att välkomna våra nya medarbetare Daniel och Erik.

Daniel är vår nya verksamhetskonsult för Tid och Projekt. Han har 22års erfarenhet i IT-branchen som bland annat systemadministratör och applikationskonsult. Han spelar även hockey på lägsta nivå, trots att han startade sin karriär tillsammans med självaste Peter Forsberg.

Erik är ny utvecklare med fokus på Tid och Projekt. Han har tidigare studerat till systemvetare på universitetet med inriktning systemutveckling och tycker om att spendera fritiden vid datorn och lära sig om allt som har med IT att göra.

boka demo

Boka en demonstration

En personlig demonstration är det bästa sättet för att få en inblick i våra produkter och lösningar. Självklart är det kostnadsfritt!

Anmäl ditt intresse här ››

branschanpassning box

Branschanpassningar

Du vet väl att våra produkter och lösningar finns anpassade för specifika branscher, tex Advokat, Arkitekt, Ingenjör, Industri, Städ mfl.

Läs mer om våra branschanpassningar ››

news box

Aktuellt på Millnet

Här hittar du viktig information om vad som händer med våra produkter, olika aktiviteter vi gör och vad som händer här på kontoret!

Gå till nyhetsarkivet ››

support box

Support som hjälper

Här hittar du som kund svar på vanliga frågor och kontaktvägar till vår supportavdelning som hjälper dig om du fått problem.

Gå vidare till kundsupport ››