Nyhetsarkiv

Nya medarbetare

Vi vill välkomna David och Sebastian, som är våra nyaste tillskott.

David kommer arbeta som utvecklare med Tid & Projekt som fokus. Han är utbildad civilingenjör inom Medieteknik och har erfarenhet av att utveckla appar och hemsidor. David har ett stort sportintresse och spelar de flesta bollsporter när det finns tid över, men tycker även om att köra motorcykel.

Sebastian är vår nya interaktionsdesigner som kommer arbeta med att förbättra funktionerna i våra produkter. Han har studerat kognitionsvetenskap på universitetet och har tidigare arbetat inom IT. Även han har ett stort idrottsintresse och har bland annat spelat tennis på elitnivå.  

boka demo

Boka en demonstration

En personlig demonstration är det bästa sättet för att få en inblick i våra produkter och lösningar. Självklart är det kostnadsfritt!

Anmäl ditt intresse här ››

branschanpassning box

Branschanpassningar

Du vet väl att våra produkter och lösningar finns anpassade för specifika branscher, tex Advokat, Arkitekt, Ingenjör, Industri, Städ mfl.

Läs mer om våra branschanpassningar ››

news box

Aktuellt på Millnet

Här hittar du viktig information om vad som händer med våra produkter, olika aktiviteter vi gör och vad som händer här på kontoret!

Gå till nyhetsarkivet ››

support box

Support som hjälper

Här hittar du som kund svar på vanliga frågor och kontaktvägar till vår supportavdelning som hjälper dig om du fått problem.

Gå vidare till kundsupport ››