Nyhetsarkiv

Nya medarbetare

Vi välkomnar nu ytterligare två nya medarbetare hos oss, Nils och Jonatan.

Nils är vår nya verksamhetskonsult inom Bemanning och Rekrytering. Han är utbildad kognitionsvetare och har jobbat tio år i olika roller inom IT-drift och -support. Just nu håller han även på att träna för att springa Berlin Marathon.

Jonatan är vår nya utvecklare på Bemaning och Rekrytering, med en universitetsbakgrund i Innovativ Programmering. Han har sedan luftgitarr-konserter  i ung ålder även fortsatt att syssla med musik i någon form och är nu medlem och sjunger i Linköpings Studentsångare. 

boka demo

Boka en demonstration

En personlig demonstration är det bästa sättet för att få en inblick i våra produkter och lösningar. Självklart är det kostnadsfritt!

Anmäl ditt intresse här ››

branschanpassning box

Branschanpassningar

Du vet väl att våra produkter och lösningar finns anpassade för specifika branscher, tex Advokat, Arkitekt, Ingenjör, Industri, Städ mfl.

Läs mer om våra branschanpassningar ››

news box

Aktuellt på Millnet

Här hittar du viktig information om vad som händer med våra produkter, olika aktiviteter vi gör och vad som händer här på kontoret!

Gå till nyhetsarkivet ››

support box

Support som hjälper

Här hittar du som kund svar på vanliga frågor och kontaktvägar till vår supportavdelning som hjälper dig om du fått problem.

Gå vidare till kundsupport ››