Nyhetsarkiv

Nya funktioner för Tid & Projekt

Fota kvitton kommer finnas som standard i appen framöver. Användaren kan med hjälp av detta lätt fota sina utlägg direkt i appen, vilket gör att det går att kontrollera utläggen innan de fysiska kvittona lämnats in.


Med maila fakturor har ni nu möjligheten att maila ut pdf-fakturor direkt från millbill. Funktionen går att använda på reserverade fakturor på ekonomifliken samt fakturor som sökts fram via rapport. Detta innebär att det nu finns en ny knapp för e-post och nya ikoner som du kan komma att se på dessa sidor.


Har ni frågor är det bara att kontakta supporten (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). Med kundinlogget kan ni även ladda ner lathundar som förklarar funktionerna mer detaljerat.

boka demo

Boka en demonstration

En personlig demonstration är det bästa sättet för att få en inblick i våra produkter och lösningar. Självklart är det kostnadsfritt!

Anmäl ditt intresse här ››

branschanpassning box

Branschanpassningar

Du vet väl att våra produkter och lösningar finns anpassade för specifika branscher, tex Advokat, Arkitekt, Ingenjör, Industri, Städ mfl.

Läs mer om våra branschanpassningar ››

news box

Aktuellt på Millnet

Här hittar du viktig information om vad som händer med våra produkter, olika aktiviteter vi gör och vad som händer här på kontoret!

Gå till nyhetsarkivet ››

support box

Support som hjälper

Här hittar du som kund svar på vanliga frågor och kontaktvägar till vår supportavdelning som hjälper dig om du fått problem.

Gå vidare till kundsupport ››