Ny kollega

Millnet fortsätter att växa Det händer mycket spännande saker hos oss och vi ser fram emot att fylla

Millnet fortsätter att växa

Det händer mycket spännande saker hos oss och vi ser fram emot att fylla de nya lokalerna med ännu fler kunniga och drivna medarbetare som vi sedan får möjligheten att presentera för er. Som nu när vi kan berätta om vårt senaste tillskott! 

Tomas är vår nya systemutvecklare. Sedan sin utbildning i systemutveckling och programmering i slutet på 90-talet har han arbetat mycket med systemförvaltning och programmering av diverse applikationer. Nu senast på ett av de stora teknikföretagen i Linköping. Med den erfarenheten i bagaget kommer han att vara ett utmärkt tillskott till vårt team.

Utöver arbetet har han också många intressen. Till exempel spelar han gitarr och tar ibland en sväng till skjutbanan för att öva skytte. Han säger heller inte nej till ett MC-äventyr i skogen eller på någon grusväg (gärna i Norge). Sedan får vi inte glömma att berätta att han är både hund- och kattägare. Vi har dock inga bilder på dem.

Är du också intresserad av att jobba hos oss? Eller vill du kanske se resten av kollegorna på Millnet? För att underlätta har vi i alla fall lagt till några knappar som leder till sidorna med svaren som du söker.