Integration mot Refapp

Nytt samarbete! Vi letar ständig efter ny samarbeten för att kunna erbjuda våra kunder det bästa. Därför är

Nytt samarbete!

Vi letar ständig efter ny samarbeten för att kunna erbjuda våra kunder det bästa. Därför är vi glada att kunna berätta att Millnet Rekrytering nu har integration mot Refapp. Detta innebär att vi kan erbjuda våra kunder ett enkelt och effektivt verktyg för digital referenshantering. Att lösningen som vi tog fram tillsammans dessutom blev smidig och snygg gör ju inget.

Om Refapp

Refapp är ett webbaserat verktyg för digital referenstagning som hjälper dig att strukturera, effektivisera, höja validiteten och GDPR-anpassa referenstagningarna i dina rekryteringsprocesser. Refapp vill bidra till mer träffsäkra rekryteringsbeslut och samtidigt skapa en bättre upplevelse för dig, kandidaterna och referenserna.

Vi är så glada att nu ha en integration med Millnet på plats! Vår ambition är alltid att skapa ett så värdeskapande och användarvänligt arbetsflöde som möjligt för våra kunder och vi upplever till fullo att Millnet har samma fokus. Därför tror och hoppas vi att samarbetet kommer bidra till just det för våra gemensamma användare. Genom att koppla på digital referenstagning med Refapp till det vanliga arbetsflödet i Millnet får du en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen som i slutändan ger mer träffsäkra rekryteringsbeslut! “- Emelie Dahl, Content Marketing Manager på Refapp.

 

Emelie Dahl, Refapp

Frågor och funderingar

Om du vill ha mer information om hur lösningen fungerar kan du klicka på knappen nedan. Du är även välkommen att kontakta vår support.