Fler nya kollegor

Nya ansikten på kontoret Året har precis börjat, men det är redan dags att presentera flera kollegor. Denna

Nya ansikten på kontoret

Året har precis börjat, men det är redan dags att presentera flera kollegor. Denna gång har vi två nya systemutvecklare och en säljare. 

Först ut är systemutvecklaren Robin som hittar sitt driv i utmaningar och problemlösning, inte minst inom utveckling och programmering. På fritiden hittas utmaningarna istället inom actionsport/extremsport och äventyr. Med erfarenhet inom skate, utförsåkning och wakeboard ser han nu fram emot att  att börja med slackline och klättring.

Sen har vi Andreas. En systemutvecklare med fullstack profil som kan det mesta inom webbutveckling. Han har även ett brinnande intresse för E-sport som tar upp en stor del av fritiden. Vi får se om brädspelsgänget på kontoret kanske kan locka över honom till den analoga spelvärlden också.

Sen får vi inte glömma André som arbetar på vårt Stockholmskontor. En riktigt glädjespridare som ibland dyker upp även här i Linköping. Hans fokus är i dagsläget våra Moment-produkter. Det vill säga produkterna från företaget Moment som vi gick samman med i början av 2022.