Fler nya kollegor

Våra nya medarbetare Vi växer så det knakar och har nu tagit in ytterligare tre kompetenta säljare för

Våra nya medarbetare

Vi växer så det knakar och har nu tagit in ytterligare tre kompetenta säljare för att stärka upp vårt team. För att du ska få lära känna dem lite mer har vi dessutom satt ihop en kort presentation av dem. Så sluta inte läsa än!

Vi börjar med Anders. Han har lång erfarenhet inom B2B-försäljning och har under de senaste åren arbetat på ett företag som sålt och utvecklat CRM-system. Privat så trivs Anders extra bra i den östgötska skärgården. Gärna i sällskap av sin familj och vänner. Vi har också hört att han gillar så kallade snorsporter. Vad det innebär får du fråga honom om.

Sedan har vi Erkki som har jobbat inom sälj i över 25 år. I och med detta har han med sig mycket erfarenhet, inom flera branscher, som han kommer att ha stor nytta av hos oss. På fritiden släpper han dock säljsnacket och tar sig ut i naturen med sin kamera. Det innebär att vi nu har två fotografer på Millnet.

Avslutningsvis har vi David. Han studerar för tillfället till Företagssäljare och utökar nu sina kunskaper här på Millnet. Om han inte befinner sig på jobbet eller gymmet så är han oftast någonstans i Sverige och ser sitt kära AIK spela. Vi får väl se vad de övriga fotbollsintresserade på företaget tycker om det.

Vill du också jobba hos oss? Eller är du kanske intresserad av att se alla kollegorna på Millnet? Använd i så fall någon av knapparna nedan.