Connect, Visma

Uppgradera din Connect Om du har integration mot Visma Administration och använder den nya funktionen för Faktureringsavgift behöver

Uppgradera din Connect

Om du har integration mot Visma Administration och använder den nya funktionen för Faktureringsavgift behöver du uppgradera till den senaste versionen av Millnet Connect. Detta för att funktionen ska fungera korrekt vid exporten av fakturor. Allt du behöver göra är att ladda ner den senaste versionen och installera den. Den nya nedladdningen ersätter automatiskt den befintliga utan att du förlorar någon information. 

För extra säkerhet kan du även exportera inställningarna från din nuvarande Connect innan du installerar den nya. Hur du gör detta kan du läsa i vår lathund. Dessa inställningar kan även vara bra att ha ifall du skulle behöva byta dator i framtiden.

Bra att veta vid nedladdning och installation

Versionerna numreras stigande, så välj den med högst nummer på slutet om det finns flera. Får du upp en varning vid installationen klickar du på ”Mer information” och sedan knappen ”Öppna ändå”. Datorn varnar endast då den inte känner igen oss som utgivare, så det är ingen fara att genomföra installationen.

Behöver du hjälp kan du alltid kontakta vår support!