April, april

April, april! Självklart ska vi inte börja använda implantat för att registrera tid eller frånvaro automatiskt. Men i

April, april!

Självklart ska vi inte börja använda implantat för att registrera tid eller frånvaro automatiskt. Men i de senaste versionerna av systemen är det i alla fall enklare än någonsin att registrera tid och frånvaro i mobilen. Nu finns det bland annat möjlighet att stämpla tid i mobilen för både Millnet Bemanning och Närvaro, och fler nyheter väntas för systemen under året. Du kan läsa mer om våra olika lösningar här: https://www.millnet.se/produkter/


Nu blir det ännu enklare att registrera tid och frånvaro!

Slipp mobilen, datorn och surfplattan framöver. Från och med idag, 2022-04-01, kombinera vi modern AI-teknik med ett litet chip som placeras strax under huden bakom örat. Vår sensor kan då till exempel känna av att en person är snorig eller har hosta. I ett sådant fall registreras personen automatiskt som sjukskriven. Känner sändaren däremot av en ökad D-vitaminhalt i kroppen så kommer personen få registrerad semester. 

Denna teknik fungerar även för vanlig tidregistrering. Tidigare har varje konsult behövt redovisa arbetad tid som ska faktureras via en mobil eller en dator. Från och med nu räcker det att personen tänker på ett visst projekt eller uppdrag så blir det tid registrerad till det som stämmer mest in på personens tankar. Genom att koncentrera sig ordentligt så kan mer tid adderas. För att undvika att tid rapporteras av misstag så krävs det att en person tänker i mer än 5 sekunder på en och samma sak för att det ska kunna kopplas till ett debiterbart projekt eller uppdrag.

Millnets Customer Success Manager Herr Dr Verrückt A Prilscherz konstaterar att företagens lönekostnader sjunkit med i snitt 78% för alla företag som testat denna nya funktionalitet samtidigt som intäkterna ökat. Visst finns det all anledning till att tro på en kommande världssuccé och stor framgång för alla Millnets kunder.

Du som vill vara bland de första med att implementera denna nya funktionalitet ombeds att kontakta supporten. Erbjudandet gäller endast idag 2022-04-01.